10 barraques, 10 causes

L’Embarraca’t ha esdevingut, aquest 2017, una oportunitat per donar visibilitat i fons de finançament a les entitats de Figueres que treballen en projectes socials a la ciutat. Les associacions que han optat a l’adjudicació han presentat un projecte detallat amb el destí dels fons econòmics obtinguts amb la concessió. Diners que s’han de dedicar íntegrament a finançar iniciatives socials en benefici de la ciutat i de la seva gent.

Aquest nou criteri d’adjudicació pretén que els figuerencs i figuerenques visualitzin que els diners que es gasten a les barraques ajuden a finançar projectes i iniciatives socials a Figueres i ajuden també a reforçar el teixit associatiu de la ciutat.

Aquesta és la relació d’entitats adjudicatàries de l’Embarraca’t 2017 i una petita descripció del projecte a què destinaran els ingressos obtinguts amb l’adjudicació,

Avada Admin

Club Bàsquet Escolàpies Figueres

Promoció del bàsquet base a Figueres
Destinarà els ingressos obtinguts a la promoció del bàsquet de base amb una escola de bàsquet per a nens de 4 a 8 anys, donant prioritat a famílies amb pocs recursos econòmic independenment de l’escola de procedència.
Avada Admin

Agrupament Escolta i Guia de Sant Pere

Foment del lleure infantil a la Marca de l’Ham
Destinarà els ingressos obtinguts a finançar un ambiciós, innovador i detallat projecte que pretén oferir una oferta d’activitats lúdiques i educatives al barri de la Marca de l’Ham durant les vacances d’estiu.
Avada Admin

Col·lectiu Som Joves

Organització d’una trobada juvenil a l’Alt Empordà
Destinarà els ingressos obtinguts a l’organització d’una Trobada juvenil de l’Alt Empordà que programarà tallers de formació i propostes d’oci per generar un espai de trobada entre joves d’intercanvi d’idees, experiències i vivències en un marc efímer.
Avada Admin

Agrupament Escolta Xiprers al Vent

Organització de campaments amb ajuts econòmics per a famílies
Destinarà els ingressos obtinguts a l’organització de campaments per a nens de l’agrupament i obrirà una subvenció interna per a famílies amb més d’un fill a l’entitat i/o amb problemes econòmics per facilitar que més nens puguis participar en la iniciativa.
Avada Admin

JERC Figueres

Semifinal del concurs de música Destaca’t a Figueres
Destinaran els ingressos obtinguts a la realització a Figueres de la semifinal del concurs Destaca’t, adreçat a grups de joves no professionals per donar espai d’exhibició als grups emergents de les comarques gironines.
Avada Admin

Associació Front Unió

Torneig de penyes de futbol per fomentar les bones conductes
Destinarà els ingressos obtinguts a l’organització d’un torneig de penyes entre col·lectius d’animació d’equips de fubtol amb l’objectiu de fomentar la germanor i les bones conductes en aquest esport.
Avada Admin

Centre Empordanès de Vilatenim

Organització Festa Major d’Estiu per reforçar els lligams locals
Destinarà els ingressos obtinguts a finançar les activitats de la Festa Major d’Agost de Vilatenim, amb l’objectiu de generar un espai de trobada pels veïns d’aquest barri de Figueres que ajudi a preservar la idiosincràsia d’aquest antic poble.
Avada Admin

Colla Castellera de Figueres

Pla Fem colla de 8. Per fer créixer la colla en l’àmbit social i cultural
Destinarà els ingressos obtinguts a finançar un pla d’actuacions que tenen per objectiu promoure el creixement de la colla en l’’ambit social i cultural i implicació pels ciutadans de Figueres, per assolir nous castells i consolidar els obtinguts fins ara.

 

Avada Admin

Patinatge Artístic Figueres

Finançament vestuari dels esportistes per facilitar la participació
Destinarà els ingressos obtinguts al finançament part del costós vestuari dels seus esportistes perquè tots puguin participar en les exhibicions/competicions organitzades al llarg de l’any.
Avada Admin

Club Waterpolo Figueres

Finançament desplaçament dels equips per facilitar la participació
Destinarà els ingressos obtinguts a finançar part de les despeses de desplaçament dels seus equips per rebaixar els cost que han de famílies i propiciar la participació de més nens al club.